06 - 82102795 mjbrasser@kpnmail.nl

Minicamping “Poppenkinderenburg”

Zanddijkseweg 14, 4351 SH Veere   Tel:+31 (0)118-501297 of 06-82102795

        reserveren: mjbrasser@kpnmail.nl

 

CAMPING

De minicamping ligt op het platteland van Walcheren tussen Middelburg en Veere. Er is geen verkeer, geen disco, er zijn geen gillende kinderen in een zwembad, het enige wat u vindt is rust. Een ideale plek om terug te keren naar de eenvoud van het bestaan; zoals het vroeger was wellicht. De Volkskrant berichtte in juli 2019 dat   “Niets doen” een modern begrip zal worden als tegenhanger van de activiteit waar men in is doorgeschoten. Het Nederlandse begrip wordt ook al internationaal steeds bekender. “Poppenkinderenburg” is een plek waar u dit kunt toepassen.

U kunt hier zwemmen en vissen (vergunning vereist) in het vlakbij gelegen kanaal, of wandelen in de mooie omgeving van het platteland.

De fietspaden zijn hier uitstekend en er zijn routes in overvloed. Er is een nieuw wandelpad naar Veere langs het kanaal waar vroeger de trekschuit voer. Voor de kinderen zijn er eenvoudige speeltoestellen. U kunt barbecuen. De stranden zijn op 15 minuten per auto verwijderd. Fietsen, parasailing, paardrijden, windsurfing. Er zijn geen files.

Voor u zijn er WIFI, wasmachine, fiets- en surfstalling, koelkast, diepvries, logies met ontbijt, kamerverhuur. En natuurlijk schone toiletten en douches.

Google maps raadplegen voor de route of via de ANWB-routeplanner